Perdea de fum pentru tecuceni

0
161
views

Tinerii “liberi” și frumoși din PNL Tecuci au acaparat centrul Tecuciului în speranța că sasul Klaus Werner Iohannis va mai primi un mandat din partea românilor după ce în primul mandat mai mult a șomat, deseori făcând blat cu PSD pentru numirile miniștrilor, directorilor de servicii, etc.

Cert este că au ieșit să le ceară tecucenilor susținerea pentru candidatul lor exact cum a ieșit și PSD în 2016 cu ”tinerii” aduși cu autocarele pentru Hurdubae, o scamatorie ieftină menită să inducă cetățenii în eroare, făcându-i să creadă ca tineretul îi susține.

Dar care tineret? Tecuciul este din ce în ce mai îmbătrânit, tinerii pleacă către marile orașe sau către alte țări, lăsând în urmă, părinți și bunici. Nici o administrație de până acum, fie PNL/PDL sau PSD nu a reușit să facă nici măcar un singur proiect pentru viitorul tinerilor tecuceni.

Dar stiți cum se spune, speranța moare ultima și ne rugăm la bunul Dumnezeu ca următoarea administrație să-și aplece urechea către nevoile copiilor și nepoților noștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here