Hurdubae, poker cu o mână ”moartă”?

0
280
views

Din culisele relației Hurdubae-Butunoi, astăzi discutăm despre posibilitatea ca CCH să facă blat la alegerile locale din 2020 pentru ca Lucian Costin sau Claudiu Gavril să ajungă primar, iar el să poată să aibă un favor de încasat ulterior.

Este cunoscut războiul intern din PSD Tecuci, între tabăra lui Ionel Butunoi și cea a lui Hurdubae, război ce s-a lăsat deseori cu înjurături, proiecte blocate în Consiliul Local și plângeri penale.

Marioneta Hurdubae știe că nu va mai primi al 2-lea mandat în fruntea orașului și în această perioadă caută să facă o înțelegere cu singurii pretendenți cu șanse reale la scaunul de edil.

Este de notorietate relația dintre Gavril și PSD, când acesta venea des la cabinetul senatorial al lui Butunoi pentru a intra în grațiile acestuia pentru a fi desemnat candidat la Primăria Tecuci, dar și relația Costin-PSD ce s-a consumat în anii de glorie ai USL.

Este de urmărit ce se va întâmpla în perioada următoare, cer este că Hurdubae , venit de pe o poziție de șomer, ajuns primar cu peste 10.000 lei pe lună, a reușit în cei aproape 4 ani de mandat doar să-și îmbogățească declarația de avere cu o pensiune, o mașină nou-nouță, etc. Acestuia nu îi priește ideea că după Iunie 2020 va ajunge ”în stradă”, face tot posibilul să căpușeze contractele publice și să-și asigure ulterior o funcție călduță.

Dragi tecuceni de toate vârstele, am făcut o greșeală în 2012 cu țăpeanul, în 2016 cu vasluianul, sperăm că în 2020 nu și cu un tecucean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here