Spitalul tecucean găzduieşte 19 persoane confirmate cu coronavirus. Respectaţi normele de prevenire!

În urmă cu o oră aflam despre ancheta epidemiologică de la Poliţia municipală Tecuci după apariţia unei infectări cu COVID-19. Cazul a fost confirmat joi, 18 iunie, acum două zile.

La Spitalul municipal în acest moment sunt internate 19 persoane confirmate cu COVID-19 din zona noastră. Alte persoane, contacţi direcţi sau indirecţi, se află în izolare la domiciliu.

Printre acestea sunt persoane din Ghidigeni, Buciumeni şi din municipiul Tecuci. Aceste persoane lucrează în medii diverse cum ar fi bancă, secretar de Primărie, fabrică de confecţii, farmacie, biserică, spital. Fiecare dintre acestea interacţionau cu multe persoane prin natura meseriei pe care o practicau, astfel încât în acest moment este dificil de estimat lanţul de persoane cu care au intrat în contact.

Ideea acestui material nu este de a alarma inutil populaţia ci de a atrage atenţia privind respectarea normelor de igienă şi purtarea măştii. Nu putem şti cu cine intrăm în contact, iar atunci când aflăm este prea târziu. Această atenţionare ar fi trebuit să fie făcută de municipalitate, dar se pare că administraţia nu are timp pentru aşa ceva.

Relaxarea poate fi înţeleasă greşit. Mulţi cred că am scăpat de virus, alţii consideră că nici nu a existat, iar acest lucru conduce la înmulţirea cazurilor de infectare cu COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *