Sprijin urgent pentru localitățile din Galați

Senatorul de Galaţi, domnul George Stângă, a făcut un apel public către Guvernul României pentru a sprijini comunităţile şi localităţile din judeţul Galaţi afectate de inundaţiile din ultimele zile.

„Cer Guvernului României să ia urgent măsuri pentru sprijinirea localităților afectate de inundații și ajutorarea gălățenilor care au avut de suferit din cauza acestor fenomene extreme din ultimele săptămâni. Este nevoie de o acțiune rapidă a Guvernului pentru a veni în ajutorul oamenilor.Inundațiile din ultima perioadă au afectat mai multe zone ale țării, printre care și județul Galați, unde sunt mai multe localități în care oamenii și-au pierdut culturile și agoniseala de o viață din cauza inundațiilor. Măsurile de sprijin trebuie urgentate mai ales că, inundațiile devastatoare au venit după ce în ultimele luni fermierii din Galați s-au confruntat și cu seceta extremă, un alt fenomen care a dus la pierderi importante.”, a afirmat senatorul pe o reţea de socializare.

Solicităm şi noi sprijin din partea oamenilor care pot ajuta aceste comunităţi cu orice tip de ajutor, haine, alimente neperisabile sau ajutor fizic pentru acţiunile de reabilitare a zonelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *