Razboi in PNL

0
145
views

De câteva săptămâni asistăm la un război mediatic între facțiunea “înțelepților” din PNL Galați și cea a “schimbării” care este reprezentată de către noua conducere. S-au realizat mișcări de trupe pe toate fronturile județului, preponderent în Tecuci și Galați unde facțiunea “schimbării” prinde contur prin mai multe “achiziții” menite să-și întărească imaginea. Vedem ieșiri în stradă a liderilor PNL Galați pentru strângere de semnături, aceștia fiind înconjurați de tineri care își doresc o schimbare în bine.

Pe de altă parte, asistăm la atacuri media din partea “înțelepților” prin articole de presă și zvonuri aruncate prin sutele de conturi false. La Tecuci, fostul lider și primar D.G.Țuchel susținut de ziarista A.Zaharia îl atacă frecvent pe mai tânărul actual președinte PNL, L.Costin, dar și pe unii membri din BPL, respectiv L.Bentu.

La Galați, situația este și mai tensionată, lăsându-se cu uși închise/blocate, scandaluri, amenințări și scrisori trimise presei, toate acestea între echipa fostului președinte PNL Galați, Deputatul V.P.Dobre și cea a actualului președinte, tânărul Senator George Stângă. Cine va câștiga și va avea supremația în PNL Galați?

Va urma..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here