Disperarea ultimului dinozaur

Eliminarea și excluderea dinozaurilor politicii românești este imperios necesară pentru renașterea și dezvoltarea României după 31 de ani de la revoluție.

Valul schimbării este din ce în ce mai prezent în organizațiile marilor partide politice din România. Ultimul exemplu fiind debarcarea de la șefia CJ Vrancea a lui Marian Oprișan (și a mamei sale), cel mai vechi baron local.

Văzând că procentul tinerilor care ies la vot este din ce în ce mai mare și că masa votaților tradițional-comuniști este din ce în ce mai mică, Victor Paul Dobre devine disperat.

Printr-o ultimă mișcare disperată, știind că nu va mai prinde loc eligibil de parlamentar, acesta s-a gândit să încerce să dea o lovitură în interiorul organizației județene pentru a putea prelua frâiele.

La cei 68 de ani ai domniei sale, peste 21 de ani i-a petrecut la conducerea PNL Galați, partid pe care l-a transformat în sacul de box al PSD Galați, ne existând un tur de alegeri unde să nu fi luat bătaie, cu excepția perioadei USL din 2012 când se pupa pe gură cu prietenul de șpriț, altă fosilă, Dan Nica.

În loc să aibă grijă de bătrânețile sale, de familie, de nepoți, V.P.Dobre continuă să „șțeargă” clanțele ușilor de la București în speranța că i se va face milă cuiva și îi va reda puterea de odinioară.

De ce acest dinozaur nu acceptă faptul că vremurile sale au apus demult și este timpul să îngroape securea râzboiului și să facă pace cu tânăra generație care a preluat filiala județeană și este capabilă să învingă PSD?

George Stângă merită să aibe șansa reală de a conduce și dezvolta organizația, fără a avea parte de piedici din interior și de trădări din partea foștilor liberali ieșiți la „pensie specială”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *