„Dosar de Politician”: Candidatul naş al interlopilor din Tecuci neagă cumetria cu clanurile mafiote

Claudiu Gavril, candidatul Partidului „Uniunea Independenţilor pentru Tecuci” la Primăria Municipiului Tecuci, a declarat miercuri seara întrp intervenţie telefonică la emisiunea „Dosar de Politician”, realizată de jurnalistul Silviu Mănăstire la B1TV, că a fost naşul unuia dintre nepoții lui Nicușor Calu, considerat unul dintre cei mai temuți interlopi din județul Galaţi.

Gavril a negat însă faptul că bunicul finului său ar fi un interlop, declarând că acesta are o firmă de taxiuri şi desfăşoară activităţi „legale”. Cu toate acestea, Nicușor Calu este cunoscut de toată lumea din oraşul Tecuci pentru relațiile apropiate cu clanul celebru de la Iași: Corduneanu.

PS News a prezentat, marți, un nou caz scandalos al unui candidat la o primărie din România cu evidente legături cu lumea interlopă.

Nicușor Calu (stânga) și fiul său, Mario (dreapta)

În 2018, Gavril şi-a înfiinţat Partidul Uniunea Independentă pentru Tecuci (UIPT), devenind şi preşedintele formațiunii.

Claudiu Gavril a apărut și în campania pentru prezidențiale a lui Dan Barna, Candidatul Uniunii Salvați România (USR). Într-o fotografie postată pe contul oficial de Facebook, liderul USR se lăuda anul trecut cu noul său susţinător, Cladiu Gavril, „producător de porumb şi floarea soarelui” din comuna gălăţeană Corod.

Sursa: https://psnews.ro/dosar-de-politician-candidatul-nas-al-interlopilor-din-tecuci-neaga-cumetria-cu-clanurile-mafiote-433852/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *