Încrengăturile PSD-Gavril ies la iveală!

Tecuceni, nu vă lăsați păcăliți de impostorii din politică!

O parte dintre locotenenții „Independenți” ai lui Gavril s-au transferat deja la PSD

Dincolo de falsa mască de independent purtată de candidatul Gavril stau interesele politice ale unor partide din Tecuci. Prin acțiuni subterane de tipinterlop, falsul indendent a trecut în ultimii patru ani pe la masa cârdășiilor cu PMP, USR și PSD. În dorința sa de a câștiga încă un pariu contra tecucenilor și de a-si vedea realizate propriile interese, Gavril, agricultorul de la Corod, este dipus să fie chiar și în slujba lui Hurdubae.

În urma înțelegerilor subterane dintre Gavril si PSD, în politica locală s-a dat deja startul transferurilor de la gruparea așa zisă de „independenți” către social-democrați. Cel mai evident și rușinos exemplu este cel al profesorului Oliver Drăgan, membru fondator al  Uniunii Independenților din Tecuci (UIPT). Acesta  a fost plasat de către Gavril pe locul 6 pe listele de candidatură ale PSD Tecuci. (vezi foto)

Demonstrat ca fiind prieten al interlopilor din Tecuci, dar și împătimit parior politic, Gavril plusează la orice oportunitate ivită din mizeria politică.

Așa se face că falsul independent a recunoscut cu nonșalantă că la localele în 2016 a avut înțelegeri de sprijin cu PMP.

Politica de tip „mi se rupe de voi, mie să-mi fie bine”  a fost cea mai evidentă când , acum câteva luni, falsul independent Gavril a avut o întâlnire la ferma sa cu Dan Barna și stafful USR pentru o eventuală candidatură din partea USR.N-a fost să fie nici aici! Explozia mediatică legată de pariurile riscante și antisociale de zeci de mii de euro puse de Gavril pe seama tecucenilor (pariuri neonorate nici până în prezent) , l-a determinat pe Dan Barna și pe cei de la USR să se lepede de cel cunoscut drept Prietenul Interlopilor.

Iepuraș Gingaș ai fugit peste imaș! La PSD.

În urma înțelegerilor subterane dintre Gavril si PSD, în politica locală s-a dat deja startul transferurilor de la gruparea așa zisă de „independenți” către social-democrați. Cel mai evident și rușinos exemplu este cel al profesorului Oliver Drăgan, membru fondator al Uniunii Independenților din Tecuci (UIPT). Acesta a fost plasat de către Gavril pe locul 6 pe listele de candidatură ale PSD Tecuci. (vezi foto)

Campania pentru alegerea la Tecuci a primarului dezvăluie și disponibilitatea lui Gavril de a juca rolul de Iepuraș Gingaș al PSD. Așa se face că, cel care i-a fost asociat ca membru fondator al UIPT, profesorul Oliver Drăgan, a fost basculat la PSD. În urma negoțului politic, omul lui Gavril a fost plantat pe lista PSD pe locul 6, un loc considerat eligibil.

Dezvăluirile despre vopsirea și mânjirea „independenților” lui Gavril în culorile trandafirii ale lui Hurdubae, impune un mesaj de atenționare și vigilență socială:

Tecuceni, nu vă lăsați păcăliți de impostorii din politică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *